Wilt u ook graag meer tijd om de contactmomenten met uw patiënten uit te breiden, of toch een keer die vrije middag voor u zelf in plannen?

Met opgeteld meer dan 40 jaar ervaring in het veld van zoolvervaardiging is PCCD|Podo Cad Cam Design, afgekort PCCD, als geen ander in staat om de vertaalslag te realiseren van handmatige naar digitale ( CAD) zolenvervaardiging. Ongeacht de branche: Orthopedie, Podologie, Podoposturaal- of Podotherapie, PCCD levert software om de zolen digitaal te modelleren zoals u die wilt. Daarnaast levert u een renderende bijdrage aan het bedrijfsresultaat van de onderneming. De software van PCCD leidt u intuïtief van het scannen, via het modelleren van de zolenplannen tot het orderproces.SOFTWARELauncher

Met de software van PCCD bent u in staat om verschillende toepassingen samen te brengen om het rendement van uw praktijk te laten groeien. Scan, modelleer en plaats direct uw bestelling. Binnen één werkweek ontvangt u uw bestelling.PCCD biedt de unieke Launcher. Deze geeft u overzichtelijk toegang tot de toepassing die u wilt gebruiken.Vanuit de Launcher kunt aan de slag met scannen en modelleren, maar ook biedt het een link naar de patiënten database waar uw patiënten gegevens gekoppeld aan de scans en zolenplannen overzichtelijk oproepbaar zijn.
PCCD zorgt direct voor een veilige en betrouwbare opslag van uw gegevens.OBJECT DIGITALISERINGKuip

Wanneer u onverhoopt uw oude vertrouwde kuip, favoriete retro, mic of bijvoorbeeld grondzoolpatroon mist in onze uitgebreide bibliotheek, dan biedt PCCD|Podo Cad Cam Design de oplossing tot het digitaliseren van dit onderdeel. Met onze moderne techniek kan op zeer nauwkeurige wijze uw favoriet toegevoegd worden aan uw bibliotheek.

 EDUCATIEEducatie

Om de vertaalslag van handmatige naar digitale zolen productie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is het van belang dat overdracht van kennis van de software op de gebruiker is afgestemd. Naast het geven van demonstraties geeft PCCD|Podo Cad Cam Design u na aanschaf de mogelijkheid om trainingen bij PCCD te volgen. Uiteraard ondersteunt PCCD u ook na oplevering zodat niets een moderne bedrijfsvoering in de weg staat.

 FREESTECHNIEKFrees

logo pccd lab 300x63

Bij PCCDlab kunt u met uw persoonlijke account vanaf iedere locatie, voorzien van een internetverbinding, uw bestellingen bij ons zolenlab/ freeslab plaatsen. Vervolgens produceren wij met de nieuwste CNC freestechniek uw zool van hoogwaardige kwaliteit materialen. Ook bij de ontwikkeling van de door ons gebruikte freesmachines zijn wij nauw betrokken. Zo hebben we een optimaal functionerende productielijn, voorzien van back-up, kunnen realiseren. U kunt dus altijd rekenen op betrouwbare levering.